Video

Philips wil 3 miljard mensen gezonder maken, Booming Brabant laat zien hoe

21 februari 2018 om 15:45
nl
Booming Brabant, het tv-programma over de Brabantse economie, gaat weer beginnen! Donderdag om 18.00 uur is bij Omroep Brabant de eerste aflevering van dit seizoen te zien.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Het verbeteren van de gezondheid van liefst drie miljard mensen. Voor minder doet Philips het niet de komende jaren. Belangrijkste wapens in deze strijd, zijn onder meer medische apparatuur als de CombiDiagnost. Directeur Victor Groothengel vertelt over de missie van Philips Health Systems Benelux.

Een wereld waarin het niet draait om winst maar om het welzijn van mensen. Daarbij geholpen door technische innovaties. Volgens trendwatcher en filosoof Ruud Veltenaar wordt het werkelijkheid. In Booming Brabant licht hij dat toe. 

In de eerste aflevering is Bert-Jan Woertman, commercieel directeur van TU/e, de sidekick van presentatrice Anne-Marie Fokkens. 

Wachten op privacy instellingen...

 

Booming Brabant wordt elke donderdag om 18.00 uur uitgezonden en daarna elk uur herhaald. Op vrijdagmiddag wordt de uitzending tussen 13.00 - 17.30 uur verschillende keren uitgezonden. Liefhebbers en volgers van de Brabantse economie kunnen op zondag tussen 07.00 en 17.30 uur vanaf de bank naar een van de herhalingen van Booming Brabant kijken. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.