Ravage na ramkraak op parfumwinkel in Oisterwijk, daders gevlucht

22 februari 2018 om 06:31
nl
Op parfumwinkel ICI Paris XL aan De Lind in Oisterwijk is woensdagnacht een ramkraak gepleegd. Buurtbewoners schrokken rond drie uur wakker toen ze een harde knal hoorden. De pui van de winkel werd geramd met een bestelbus en meerdere daders stormden de winkel binnen. De pui is vernield en ook in de winkel is het een puinhoop.
Geschreven door


"In de twee deuren is hout gezet", vertelt verslaggever Maarten van den Hoven. "Binnen zie je glas liggen. Achter de balie is alles omvergetrokken. Overal liggen kapotte parfumflesjes, het is een grote ravage." Opvallend is dat de daders meerdere cementkuipen in de winkel hebben achtergelaten. Die hebben ze waarschijnlijk gebruikt om hun buit in twee auto’s te laden.

Wachten op privacy instellingen...


Omstanders hebben het over twee auto’s die klaarstonden bij de winkel. Met een van de auto's, een bestelwagen, werd de pui geramd. De daders zouden in twee auto's zijn gevlucht. Op de Spoorlaan zijn ze nog gezien, maar vervolgens ontbreekt ieder spoor. De politie heeft nog naar de daders gezocht, maar dit leverde niks op.

Buurtonderzoek
De politie is een buurtonderzoek gestart en bekijkt camerabeelden. 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!