Video

'Er verandert Nix', tour brengt Doe Maar in 013 en het Klokgebouw

28 februari 2018 om 08:47
nl
‘32 jaar’, ‘Smoorverliefd’ en ‘Is Dit Alles’. Onder het motto ‘Er verandert NIX’ brengt Doe Maar deze en andere hits in het najaar ten gehore in onder meer 013 in Tilburg en het Klokgebouw in Eindhoven. De legendarische band van onder meer Ernst Janz uit Neerkant en Hennie Vrienten uit Tilburg start op 3 oktober met een tour langs verschillende podia.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

 

 

Wachten op privacy instellingen...

013 in Tilburg staat op 17 oktober op het programma en het Klokgebouw in Eindhoven op 16 november. De afsluiter van de Doe Maar-tour vormen twee optredens in het Amsterdamse theater Carré op 28 en 30 november.

Jaren tachtig opnieuw beleven
Begin jaren tachtig van de vorige eeuw ontketende Doe Maar een rage in Nederland die vergelijkbaar was met de populariteit van The Beatles in hun hoogtijdagen. Met de ‘Er verandert NIX’-tour geeft de band fans de kans deze jaren opnieuw te beleven. 

De laatste jaren treedt Doe Maar weer geregeld op. Zo vonden bezoekers van Paaspop de band vorig jaar veruit de beste act van het festival. En dat gold niet alleen voor de oudere, maar ook voor de jongere bezoekers van het festival in Schijndel.

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.