Beste dj ter wereld Martin Garrix komt naar Brabant, 'Super veel zin in'

28 februari 2018 om 11:02
De beste dj ter wereld, Martin Garrix, komt deze zomer naar Brabant. Dat laat de organisatie van We Are Electric weten, waar Garrix in juli zal optreden. Voorlopig is dat voor de dj het enige optreden in Nederland.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

"Ik heb super veel zin in mijn show op We Are Electric deze zomer", laat Garrix weten. In het weekend van 6, 7 en 8 juli zal hij te zien zijn op het festival dat wordt gehouden op het historische landgoed Velder in Boxtel.

Martin Garrix werd in 2017 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste dj van de wereld door DJ Magazine. Verder won hij de Popprijs voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziek.

Vliegt de wereld over
Vijf jaar geleden brak Martin Garrix op 17-jarige leeftijd door met zijn single 'Animals'. Sindsdien scoort hij hit na hit en vliegt hij de wereld over voor tal van optredens.

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Jongste miljonair
In 2016 werd Martin Garrix als jongste ooit uitgeroepen tot beste dj ter wereld. Over geld heeft de muzikant niet te klagen. In mei van vorig jaar werd bekend dat hij de jongste miljonair van Nederland is. 

Hoeveel festival We Are Electric heeft betaald om de dj te laten optreden, is niet precies duidelijk. 

 

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...