Kensington, Woetstok en Dans en Grietje maken line-up van WiSH Outdoor compleet

2 maart 2018 om 11:09
nl
De complete line-up van WiSH Outdoor is bekend. Op de twaalfde editie van het Brabantse festival komen onder meer Chef' Special, Lil Kleine en Gunz For Hire optreden. Liefhebbers kunnen hun tickets maar beter snel kopen. Het festival is namelijk al zeven jaar op een rij uitverkocht.
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

Niet alleen de artiesten moeten de bezoekers in hogere sferen brengen, de organisatie heeft het hele festivalterrein een flinke upgrade gegeven. Het festivalterrein wordt omgetoverd tot één groot paradijs vol creatieve area's, belevenissen en tal van muziekpodia. Voorheen was er altijd een duidelijke scheiding tussen dominante muziekstijlen op zaterdag en zondag. Zaterdag was voor de danceliefhebbers en zondag was voor de pop- en rockmuziek. 

Dit jaar zal meer een cross-overweekend zijn. De muziekstijlen lopen door elkaar. Op beide dagen is er een gloednieuwe area waar de focus ligt op live- en coverbands. Je hoeft jezelf dus geen moment meer te vervelen. 

Festivalgangers die een weekendkaart hebben en blijven kamperen, kunnen tot ver in de nacht doorgaan met feesten. Op vrijdagmiddag is er eerst een pre-party. Vrijdag- en zaterdagnacht is er een silent disco afterparty op het festivalterrein. Het enige wat er nu nog nodig is, is lekker weer. 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.