Automobilist rijdt door rood en schept drie fietsers

4 maart 2018 om 21:03
nl
Een automobilist heeft zondagavond in Tilburg drie fietssters aangereden nadat hij door een rood verkeerslicht was gereden. De drie slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd.
Profielfoto van Joris van Egmond
Geschreven door
Joris van Egmond

Twee slachtoffers hadden een alleen schaafwonden. De derde was ernstiger gewond en werd op een brancard de ambulance in getild. De vrouwen zijn 23, 22 en 21 jaar oud. 

Het ongeluk gebeurde op de Schouwburgring ter hoogte van de Noordhoekring. Getuigen zagen de bestuurder, een 44-jarige Tilburger, door rood rijden en drie fietsers scheppen. Ze hebben eerste hulp verleend.

Beschadigd

De fietsen en de auto raakten beschadigd. De bestuurder van de auto kon zijn weg vervolgen en liet zijn contactgegevens achter. Hij verklaarde tegenover de politie dat het licht op oranje stond en hij nog geprobeerd had te remmen. Door de nattigheid zou hij naar eigen zeggen zijn doorgegleden. De politie doet verder onderzoek. 

Het is niet de eerste keer dat op de Schouwburgring een ongeluk voorkomt. In november werd ook een fietsster geschept. Toen werd de bestuurder wel aangehouden. En in december overleed een 59-jarige vrouw nadat ze op de weg werd aangereden

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.