Keeper Nigel Bertrams met NAC naar ADO: 'We moeten de gouden punten van Feyenoord nu verzilveren'

9 maart 2018 om 16:54
nl
NAC speelt zaterdagavond de lastige uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Hoewel de Bredase ploeg een stijgende lijn te pakken heeft, zal NAC alle zeilen bij moeten zetten voor een goed resultaat. De club heeft de drie punten hard nodig voor lijfsbehoud in de eredivisie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

NAC verloor van de laatste vijf wedstrijden er slechts eentje. De ploeg zit in de lift en had afgelopen weekend zelfs nog een stunt in petto door in Breda regerend landskampioen Feyenoord met 2-1 te verslaan.

"We hebben het zaterdag goed gevierd, maar daarna was de focus weer op ADO Den Haag", stelt NAC-keeper Nigel Bertrams. "Beide beentjes staan op de grond, hoor."

'Gouden punten verzilveren'
Zaak is nu voor NAC om de goede prestaties voort te zetten. Er komen belangrijke wedstrijden aan voor de Bredase ploeg. Duels waar NAC zich veilig moet spelen. Om te beginnen zaterdag uit tegen ADO Den Haag.

"Nu moeten we de gouden punten van Feyenoord gaan verzilveren en weglopen bij de concurrentie. We kunnen de komende twee weken fantastische dingen doen."

Vechtersploeg
Keeper Bertams gelooft in een goed resultaat in Den Haag. Maar hij beseft dat het geen makkelijke klus wordt. "ADO is een vechtersploeg en hanteert de lange bal. De kansen liggen voor ons achter hun laatste linie, ze spelen erg 'hoog'. In de omschakeling liggen er veel kansen voor ons. We moeten blijven voetballen en onder hun druk uit komen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.