Video

Gemaskerd duo gijzelt man, rijden 20 minuten in zijn auto en beroven hem

17 maart 2018 om 17:54
nl
Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag gegijzeld en beroofd in Breda. Hij werd overmeesterd door twee gemaskerde mannen nadat hij zijn auto parkeerde op het Chasséveld en naar het Chassé Theater wilde lopen.
Geschreven door

"Een buitenlandse man parkeerde zijn BMW op het Chasséveld", vertelt politiewoordvoerder Jiske van Pelt. "Hij werd meteen door twee mannen vastgepakt. De twee boeiden de man met handboeien." De daders reden vervolgens met hem weg. 

"De daders hebben bijna twintig minuten met hem rondgereden", zegt Van Pelt. "Ze hebben hem in de auto beroofd. Ze zijn er ook met buit vandoor gegaan."

 

 

 

Telefoon vernield

Nadat ze de man bestolen hadden, parkeerden ze de auto op de kruising van de Beverweg met het Hooghout en gingen ze er vandoor nadat ze de telefoon van de man hadden vernield.

 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Handboeien
De beroofde man vervolgens waarschuwde mensen in de omgeving en die belden de politie. De agenten kwamen snel aan en deden de handboeien af. De politie is een onderzoek gestart.

"Je kan iemand natuurlijk iemand beroven op straat. Dat gebeurt vaker. Maar dat je iemand in zijn auto duwt en dan gaat rondrijden is wel opmerkelijk", zegt de woordvoerder. "We hopen dan ook dat er mensen zijn die de BMW hebben zien rijden."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.