Weer nieuwe aanhoudingen vanwege massale vechtpartij bij rechtszaak over doodgeschoten Yassine

22 maart 2018 om 21:32
nl
De politie heeft de afgelopen dagen drie mannen aangehouden voor betrokkenheid bij de massale vechtpartij bij de rechtszaak over een dodelijke schietpartij in Best. Bij die schietpartij kwam Yassine Majiti uit Den Bosch om het leven.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Op 15 maart werd een 31-jarige man uit Den Bosch aangehouden op Schiphol. Hij kwam terug van een reis naar het buitenland. Deze week werden nog een 24-jarige man uit Den Bosch en een 21-jarige man uit Rosmalen aangehouden. Ze meldden zich allebei zelf op het politiebureau.

De 21-jarige verdachte zit vast voor verder onderzoek. De twee anderen zijn na verhoor weer vrijgelaten, maar ze blijven wel verdachte. Eerder werden er al vijf verdachten aangehouden. 

Vechtpartij
De vechtpartij ontstond tijdens een zitting over de schietpartij, november vorig jaar op de parkeerplaats bij Beachclub Sunrise op Aquabest. Yassine Majiti uit Den Bosch kwam hierbij om het leven. De mannen die zich misdroegen tijdens de rechtszaak, zijn familie van Majiti. Ze wilden de 39-jarige verdachte Toon N. te lijf gaan.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.