'Het was een heel moeilijk veld', Jong Oranje wint maar moeizaam van Jong Andorra

27 maart 2018 om 19:49
nl
Jong Oranje heeft dinsdagavond met 1-0 gewonnen van Jong Andorra. Bij de Nederlandse ploeg stonden drie PSV'ers in de basis, een vierde kwam als invaller binnen de lijnen tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

"Het was heel moeizaam", zei aanvoerder Bart Ramselaar kort na afloop van de wedstrijd voor de camera van Fox Sports. De PSV-middenvelder stond samen met zijn ploeggenoten Pablo Rosario en Steven Bergwijn in de ploeg. Sam Lammers kwam meteen na de rust binnen de lijnen.

Wachten op privacy instellingen...


'Winst telt'

Door de winst komt Oranje op elf punten uit zes duels. Engeland staat eerste, met twee punten meer dan Nederland. De Engelsen hebben bovendien een wedstrijd minder gespeeld. Winnen was dinsdag dan ook noodzaak. "Ja, het belangrijkste was dat we hier weggaan met drie punten. Dat telt. We hebben een belangrijke uitslag neergezet."

Ramselaar was betrokken bij het enige doelpunt van de wedstrijd. Hij kreeg een vrije trap, niet ver buiten het strafschopgebied. NEC-speler Arnaut Groeneveld schoot die vervolgens fraai binnen.

Wachten op privacy instellingen...


'Moeizaam'

Kort na rust zette Ramselaar Bergwijn vrij voor het doel van Jong Andorra. Oog in oog met de goalie schoot de PSV-aanvaller wild op zijn tegenstander. Verder waren er weinig kansen te noteren voor de Nederlandse ploeg. 

"We wisten dat de omstandigheden niet makkelijk zouden zijn, we moeten scherp zijn. Het was echt heel moeizaam. Het was een heel moeilijk veld, maar dat mag geen excuus zijn", aldus Ramselaar.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.