8-jarig jongetje alleen aan het 'liften' in Vlierden, vrouw waarschuwt politie

31 maart 2018 om 16:35
nl
De politie kijkt sinds zaterdagmiddag uit naar een 8-jarig jongetje na een melding dat hij alleen zou rondlopen in Vlierden. Er is een melding via Burgernet uitgestuurd om het ventje te vinden.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

Zo rond tien voor twee kwam er zaterdagmiddag een melding binnen bij de politie over het jongetje. Een vrouw had het jongetje aangesproken omdat hij alleen over de weg liep. Hij zou tegen haar gezegd hebben dat hij aan het liften was. Kort na dit gesprek besloot de vrouw de politie in te lichten omdat ze zich zorgen maakte. 

Op basis hiervan besloot de politie om een melding via Burgernet te versturen. Maar, zo laat een woordvoerder van de politie weten, er is geen aangifte gedaan van een vermissing. Daarom is er geen grote zoekactie gestart. Wel wordt er extra uitgekeken door surveillerende agenten.

Voor het laatst gezien
Het jongetje werd voor het laatst gezien in de buurt van de N279, net boven het buurtschap Belgeren en ter hoogte van de Brouwhuisweg. Het jongetje is blank, heeft zwart haar en draagt een groene bomberjack. 

De politie roept iedereen die meer weet op om zich te melden. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!