Video

NAC baalt van 'geflatteerde' nederlaag tegen PSV: 'Na rust hadden we gelijk kunnen maken'

31 maart 2018 om 22:57
nl
PSV-NAC eindigde zaterdagavond in een klinkende 5-1 zege voor de koploper in de Eredivisie. 'Geflatteerd', vond NAC's interim-trainer Rob Penders, die lange tijd het gevoel had dat hij met een goed resultaat uit Eindhoven kon vertrekken.
Profielfoto van Ramon Min
Geschreven door
Ramon Min

Penders vond de zege van PSV weliswaar verdiend, maar hij zag dat zijn ploeg met name in de eerste helft aardig op de been bleef. "We konden moeilijk gevaarlijk worden, maar gaven aan de andere kant ook weinig weg. Na rust hadden we zelf kans om op gelijke hoogte te komen."

Wachten op privacy instellingen...

Onnodige nederlaag
NAC-doelman Nigel Bertrams vond de nederlaag bij PSV pijnlijk, onnodig en geflatteerd. "Als je ziet dat je een kwartier voor tijd met slechts 2-1 achter staat, dan denk je toch: hier valt misschien nog wat te halen. Tussen minuut 75 en 85 was de scherpte er bij ons af en liep PSV uit naar 5-1."

Wachten op privacy instellingen...

Goed in de wedstrijd
Ook NAC-middenvelder Rai Vloet had even het idee dat NAC met een punt of meer weg had kunnen komen uit Eindhoven. "We zaten goed in de wedstrijd, maar als je de goals zo weggeeft is het voor PSV makkelijk. We krijgen na rust de kans op 1-1. als je die niet maakt wordt het lastig." 

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.