Video

Extra vrije dag voor spelers Willem II na heerlijk duel met FC Utrecht

1 april 2018 om 00:15 • Aangepast 20 november 2020 om 19:04
nl
Een opperbeste stemming bij de spelers van Willem II na de geweldige zege op FC Utrecht. Drie belangrijke punten, drie wonderschone treffers en een extra vrije dag.
Profielfoto van Ramon Min
Geschreven door
Ramon Min

Rechterverdediger Fernando Lewis had net als alle Willem II'ers een grote lach op het gezicht na afloop van het spektakelstuk in Tilburg. Als extraatje na de 3-2 zege kregen de spelers een extra vrije dag van trainer Reinier Robbemond. Daarna kan de blik worden gericht op het belangrijke duel met Excelsior, een ontmoeting waarin Willem II het abonnement op nóg een seizoen Eredivisie kan verlengen.

Wachten op privacy instellingen...

Schoonheid
De drie Tilburgse treffers van achtereenvolgens Thom Haye (vrije trap), Konstantinos Tsmikias (omhaal) en Fran Sol (lobje) waren alledrie van ongekende schoonheid. Doelpuntenmaker Haye baalde dan ook stiekem dat zijn treffer zoveel concurrentie kreeg. "Hoe krijgt Tsimikas het voor elkaar om een nog mooier doelpunt te maken op een avond waarop ík zelf zo'n mooi doelpunt maak?"

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

Toekomst onduidelijk
Haye heeft nog geen idee waar zijn toekomst ligt. De aanvaller kreeg onlangs te horen dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd. "Ik wist het al een tijdje. Op dit moment weet ik niet wat de toekomst biedt. Ik heb daar nog niet zo over nagedacht. Zodra we veilig zijn en ik een goede serie wedstrijden blijf neerzetten, kijk ik verder."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.