Video

Fatih Kamaçi is naast profvoetballer voor FC Oss ook pizzabakker

5 april 2018 om 11:12
nl
Profvoetballers die naast hun normale werk als voetballer nog een andere baan hebben, dat hoor je niet vaak. Maar FC Oss-speler Fatih Kamaçi is er zo een. De middenvelder is naast voetballer van FC Oss, ook nog eens een pizzabakker. Samen met zijn twee broers heeft hij een pizzeria in Waalwijk.
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Pizza’s maken, bakken en bezorgen. Kamaçi doet het eigenlijk allemaal wel. Dit combineert hij met voetbal, maar de sport blijft wel op één staan. Vrijdag speelt hij met zijn club FC Oss, tegen RKC Waalwijk. 

Gratis pizza's

“Ik moet wel eens pizza’s bezorgen bij het Mandemakers Stadion”, zegt Kamaçi. Zo kan het misschien wel voorkomen dat hij gratis pizza’s gaat afleveren bij de club uit Waalwijk. “Dat zou kunnen, maar dat ligt aan vrijdag”, doelt hij op de wedstrijd tegen RKC. Want als FC Oss wint, blijven ze in de race voor een plekje in de play-offs om promotie naar de eredivisie.

Tekst gaat door onder de video.Een overwinning is dus wel gewenst in Oss. Zeker omdat de laatste winst van de ploeg van Klaas Wels dateert van begin maart. Toen werd Cambuur met 2-1 verslagen. Deze week dan maar bedorven pizza’s bezorgen bij RKC om er zeker te van de winst? “Nee, dat kan de bedoeling niet zijn”, aldus een lachende Kamaçi. 

Wraakgevoelens

De Brabantse derby betekent ook een weerzien voor Kamaçi met zijn oude club. Hij speelde ruim dertien jaar in de jeugd van RKC, totdat hij op 19-jarige leeftijd werd weggestuurd. “Het doet natuurlijk pijn als je wordt weggestuurd, maar wraakgevoelens? Nee dat niet, wel gezonde wraakgevoelens.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.