Video

Fatih Kamaçi goud waard voor FC Oss tegen RKC: 'Deze punten hadden we nodig'

6 april 2018 om 23:43
nl
Dankzij de eerste overwinning sinds 2 maart mag FC Oss blijven dromen van deelname aan de play-offs. Fatih Kamaçi was vrijdagavond belangrijk voor de ploeg van trainer Klaas Wels: hij nam twee van de drie goals tegen RKC Waalwijk voor zijn rekening en bereidde ook nog een doelpunt voor.
Profielfoto van Ramon Min
Geschreven door
Ramon Min

FC Oss kwam tegen RKC al binnen vijf minuten op achterstand, maar herstelde zich prima van die vroege dreun. "We werden sterker naarmate de eerste helft vorderde", reageert Kamaçi. "Dan voel je: die goals gaan komen en dan vallen ze gelukkig ook. We hebben in de tweede helft kansen gehad om het duel eerder te beslissen, maar dat gebeurde pas heel laat."

Stift
Kamaçi's tweede goal van de avond was de mooiste: een gevoelige stift over doelman Jordy Deckers. "Ik was blij met de laatste goal en vooral de manier waarop. Ik liep op de zestien af, zag de keeper uit zijn goal komen en dacht: ik doe het gewoon."

Wachten op privacy instellingen...

 

'Lekker om weer te winnen'
Dean van der Sluys wijt de vroege tegengoal aan onoplettendheid, een gebrek aan scherpte. "Geen idee wat er gebeurde. We waren gewoon niet scherp. Ik heb er geen verklaring voor. Maar ja, na zo'n negatieve reeks is het lekker om weer te winnen."

Wachten op privacy instellingen...

 

Beroerde cijfers
RKC Waalwijk bleef door de nederlaag voor de 21ste keer zonder zege buiten Waalwijk. "Het is lastig te zeggen waaraan dat ligt", zegt RKC-middenvelder Nikki Baggerman. "Iedereen moet bij zichzelf te rade gaan en er alles aan doen om gemotiveerd voor de dag te komen. We mogen elkaar in het restant van het seizoen niet laten stikken."

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!