Flink pak slaag voor Benito van de Pas op Players Championship 7, Michael van Gerwen ontbreekt

7 april 2018 om 16:25
nl
Michael van Gerwen laat Players Championship 7 en 8 dit weekend aan zich voorbij gaan. De nummer één van de wereld heeft een paar dagen vrij genomen. Tilburger Benito van de Pas, Bredanaar Jelle Klaasen en Tilburger Mario Robbe zijn wel van de partij in Barnsley. Hun prestaties op zaterdag waren niet goed.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Van de Pas begon nog met een overwinning, hij versloeg Justicia Jose. Na een 3-2 achterstand won hij vier legs op rij en stapte hij met een 6-3 zege van het podium. 

In de tweede ronde had hij echter niets in te brengen tegen landgenoot Jeffrey de Zwaan. De Tilburger verloor met 6-0 en kreeg in de wedstrijd geen enkele pijl op een dubbel. De Zwaan eindigde de wedstrijd met een torenhoog gemiddelde van 115,6. Van de Pas stond vier keer nog op meer dan 230 punten op het moment dat De Zwaar de leg uit wist te gooien.

Wachten op privacy instellingen...

Eerste ronde eindstation

Klaasen ging ook onderuit tegen een landgenoot. Jan Dekker was in de eerste ronde met 6-4 te sterk voor hem. Mario Robbe wist niet te winnen van Rowby-John Rodriguez. De Tilburgse darter gooide drie legs een gemiddelde van meer dan honderd. Die legs wist hij ook te winnen, maar verder kwam hij niet, Rodriguez was uiteindelijk met 6-3 te sterk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.