Video

Blijdschap bij NAC’ers om teamprestatie: ‘Hebben vandaag NAC gezien dat supporters willen zien’

7 april 2018 om 22:23 • Aangepast 20 november 2020 om 19:04
nl
NAC pakte zaterdag drie extreem belangrijke punten in de strijd tegen degradatie. Vitesse, toch niet de minste dit seizoen, werd thuis met 1-0 verslagen. Na afloop was er dan ook grote tevredenheid en dan vooral over de teamprestatie.
Profielfoto van der Valk Tobias van
Geschreven door
der Valk Tobias van

“Ik heb mijn spelers gefeliciteerd. Niet zozeer om het resultaat, maar om de teamprestatie”, zei een contente Stijn Vreven, die weer voor het eerst op de bank mocht zitten na zijn schorsing. “Ik heb vandaag het NAC gezien dat de supporters willen zien, we waren er voor elkaar en hebben weinig kansen weggegeven.”

Supporters
De coach had ook nog een dankwoord over voor de supporters, die zich flink lieten horen tijdens de wedstrijd. “De supporters zijn echt achter ons gaan staan. Het blijft als coach een machtig gevoel dat al die mensen dat doen. Ze hebben de ploeg er doorheen gesleept.”

[tweet:https://twitter.com/ronaldbrabant/status/982696047259602944

Ook Angelino, de man wiens van richting veranderde vrije trap voor het enige doelpunt zorgde, was te spreken over zijn teamgenoten. “Een paar maanden geleden hadden we zo’n wedstrijd misschien verloren. Nu bleven we als team bij elkaar.” 

Wachten op privacy instellingen...

Afgekeurd

Even leek het erop dat NAC op 2-0 voorsprong kwam, maar de goal van Mounir El Allouchi werd afgekeurd. Dat had hij zelf alleen pas erg laat door, tot zijn grote schaamte: “Ik stond zo voor schut. Ik ging tekeer als een kind. Toen zag ik de grensrechter met zijn vlag omhoog.” Vermoedelijk zal El Allouchi niet erg lang wakker liggen van zijn schaamtemoment.

Wachten op privacy instellingen...

Door de overwinning klimt zijn ploeg over FC Groningen heen. Bovendien heeft NAC nu vier punten meer dan Roda JC, dat op de eerste nacompetitieplek staat en evenveel wedstrijden speelde. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!