Zwaargewonde man die werd gevonden in Eindhoven is 32-jarige Stephan, aanvoerder bij PSV-amateurs

8 april 2018 om 15:36
nl
De man die zondagochtend zwaargewond werd gevonden in de Hoogstraat in Eindhoven is de 32-jarige Stephan Wijlaars, aanvoerder bij de amateurs van PSV en een gewaardeerde kracht binnen de club. De man heeft ernstig hersenletsel. Hij is zeer waarschijnlijk mishandeld.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Wijlaars, die nog altijd buiten bewustzijn is, werd door voorbijgangers op straat gevonden. Hij is met spoed naar het ETZ-ziekenhuis in Tilburg gebracht, dat gespecialiseerd is in dit soort verwondingen.

De PSV-aanvoerder zou met zijn team zondag een wedstrijd spelen tegen Unitas'59. Die wedstrijd werd echter afgelast na het nieuws dat hij in het ziekenhuis was opgenomen. Hoe ernstig het hersenletsel is, is nog niet duidelijk. Volgens een familielid wordt er gevreesd dat het spraakvermogen van Wijlaars mogelijk is beïnvloed als gevolg van zijn letsel. 

De politie is op dit moment druk bezig met onderzoek. Er zijn al een aantal getuigenverklaringen opgenomen. Volgens de politie is er geen bewijs van een aanrijding gevonden. 

Getuigenoproep

Omdat de politie nog in het duister tast roept het getuigen op zich te melden. Mensen die iets weten kunnen contact opnemen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.