Compleet raadsel wat zwaargewonde aanvoerder PSV-amateurs Stephan Wijlaars is overkomen

8 april 2018 om 19:57
nl
Het is nog een compleet raadsel wat er is gebeurd met Stephan Wijlaars, de aanvoerder van de amateurs van PSV, die zaterdagnacht zwaargewond werd gevonden in Eindhoven. De familie zit met grote vragen, ze weet nog helemaal niets, zo vertelt ze aan Omroep Brabant. "We willen dat het politieonderzoek goed kan worden uitgevoerd, zodat we duidelijkheid krijgen. We hopen dat er getuigen zijn die zich bij de politie melden."
Geschreven door

Aanvankelijk werd gemeld dat Wijlaars zou zijn aangereden, maar dat is volgens de familie een gerucht: "We weten gewoon niets." Toen de familie hoorde dat er iets met Stephan aan de hand was, is zijn zus direct in de auto gesprongen en met haar moeder naar de stad gereden. Ze wisten ongeveer waar Stephan was. Toen ze aankwamen, zagen ze de hulpdiensten staan. 

Het was goed fout. Stephan werd uitvoerig behandeld door ambulancemedewerkers en trauma-artsen. Daarna werd hij naar het traumacentrum in Tilburg gebracht. “De familie is toen met een politie-escorte naar het ziekenhuis gebracht.”

Alle opties open
De politie laat in een reactie weten alle opties nog open te houden. “We tasten nog volledig in het duister. We houden er rekening mee dat hij mishandeld kan zijn, maar dat hoeft niet. Misschien is hij ook wel gevallen”, zegt een woordvoerder.

PSV zegt ook nog geen nieuws te hebben over de situatie van hun speler. Alleen dat de toestand van Wijlaars zeer zorgelijk is en dat er contact wordt onderhouden met de familie. 

Geschrokken
De supportersvereniging van PSV laat weten geschrokken te zijn van het nieuws. “Het is vreselijk. We leven mee met Stephan en de familie. Het is te hopen dat zijn situatie snel verbetert”, zegt voorzitter Harrie Timmermans.

De familie wacht nu in spanning af. “Het is allemaal zo kwetsbaar. Hij is een graag en veel geziene jongen op de club. Hij is aanvoerder en trainer bij PSV en was echt aan de weg aan het timmeren. Het is een enorme klap. We hopen dat we snel weten wat er gebeurd is, maar vooral dat het met Stephan goedkomt.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.