Fietser ernstig gewond na botsing met auto in Eindhoven, politie zoekt witte wagen

10 april 2018 om 11:31
nl
Een fietser is maandagmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de kruising Europalaan-Generaal de Famarslaan in Eindhoven. Het slachtoffer werd aangereden door een auto toen hij de kruising overstak. De 75-jarige man uit Son en Breugel is met spoed naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. De politie wil vanwege haar onderzoek contact met de bestuurder van een nieuwe, witte wagen.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Deze auto zou op de Europalaan ingehaald zijn door de wagen die tegen 16.00 uur de fietser aanreed. De politie ziet in de chauffeur een belangrijke getuige in deze zaak.
                 [tweet:https://twitter.com/PolitieEhv/status/983634395667017728]

Eerste hulp door arts in de buurt
De wagen die bij de botsing betrokken was, was vanuit de John F. Kennedylaan de Europalaan ingereden. Het ongeluk gebeurde op de kruising met de Generaal de Famarslaan. Een arts die in de buurt werkt, verleende de eerste hulp. Vanwege de ernst van het ongeluk werd een traumahelikopter opgeroepen.

Een trauma-arts is met het slachtoffer meegegaan naar het ziekenhuis in Tilburg. Eén van de rijstroken op de snelweg A58 werd door de verkeersdienst vrijgehouden om de ambulance vrije baan te geven. De kruising waar het ongeluk gebeurde, is een tijd afgesloten geweest voor technisch onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.