Eindhoven krijgt grootste erotische warenhuis van Nederland - Omroep Brabant

Eindhoven krijgt grootste erotische warenhuis van Nederland

11 april 2018 om 10:18
nl
De naam suggereert een online winkel, maar Miranda.nl is ook het grootste, fysieke, erotische warenhuis van Nederland. 20 april openen zij een filiaal in Eindhoven, aan de Geldropseweg. De opening belooft een groot feest te worden met onder meer muziek, workshops en gasten.
Profielfoto van Anja de Loos
Geschreven door
Anja de Loos

De winkel is zo ingericht dat iedereen er zonder gêne naar binnen kan lopen. Bezoekers kunnen zelf bepalen hoe heftig het bezoek is: hoe verder je achterin de winkel komt, hoe spannender het wordt. "Een meisje van 18 dat haar eerste vibrator komt kopen, hoeft niet langs de dingen te lopen die ze niet wil zien", aldus medewerker Peggy Wijnen.

De winkel in Eindhoven is de derde in Nederland. Ook in Utrecht en Zeist zijn filialen. Elke nieuwe winkel is weer mooier dan de vorige. Die in Eindhoven is nog sfeervoller en toegankelijker dan de eerdere winkels: Wijnen vertelt: "We hebben de winkel sfeervol ingericht, het is geen kleine zwarte, donkere zaak, maar het is ruim en licht en er is veel hout." 

Voor wie zin  heeft om mee te feesten: vrijdag is er een DJ en een burlesque show. Zaterdag en zondag zijn er de hele dag workshops en kortingen. 


App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.