Video

Bij Cocu lijkt van kampioensstress geen sprake: 'PSV - Ajax is altijd beladen'

13 april 2018 om 11:44
nl
Met een fitte groep en onder enorme druk werkt PSV toe naar de kampioenswedstrijd tegen Ajax. Maar trainer Phillip Cocu laat zich niet gek maken. "Het is altijd al een beladen duel, maar nu zit er een extra lading aan."
Profielfoto van Twan Spierts
Geschreven door
Twan Spierts

Onder massale media-belangstelling blikte coach Cocu vrijdagmiddag vooruit op de topper. Als PSV de wedstrijd tegen Ajax wint, is de club voor de 24e keer kampioen. 

Opstelling onbekend

Over de opstelling en speelwijze wilde Cocu, zoals gewoonlijk, niks zeggen. Wel vertelde hij dat bij PSV iedereen fit is. Alleen de lang geblesseerden Maximiliano Romero en Ramon Lundqvist ontbreken tegen Ajax.

Bekijk hier de persconferentie terug. Artikel gaat verder onder de video.Spelers niet afschermen


De druk is enorm voor PSV. Heel Eindhoven en de omgeving is bezig met de kampioenswedstrijd. Maar zijn spelers afschermen voor de kampioensdruk doet Cocu niet. "Dat moeten de spelers zelf doen. We hebben er aan het begin van de week over gesproken. Iedere speler heeft daar op zijn eigen manier invulling aan gegeven."

"Het is altijd al een wedstrijd die leeft, zeker hier in de omgeving. Dat is natuurlijk nu nog veel meer."

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


Zondag: PSV - Ajax

PSV - Ajax begint zondag om 16.45 uur. Omroep Brabant doet zondag uitgebreid verslag van de wedstrijd en alles daaromheen. Mocht PSV zondag winnen en dus kampioen worden, dan wordt de ploeg maandag gehuldigd op het Stadhuisplein. 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.