'Helemaal niets in Amsterdam', PSV-fans tarten Ajax-supporters met spandoeken

15 april 2018 om 11:02 • Aangepast 20 november 2020 om 19:03
nl
PSV-supporters hebben in de nacht van zaterdag op zondag meerdere spandoeken opgehangen boven de A2 van Utrecht naar Amsterdam. Met onder meer de teksten 'Sjaak Calimero', 'Helemaal niets in Amsterdam' en 'Fuck 020' wordt de toon gezet voor de voetbalwedstrijd van zondagmiddag. Dat meldt RTV Noord-Holland.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

De wedstrijd tussen PSV en Ajax begint om kwart voor vijf. Als Ajax verliest, grijpt de club dit seizoen naast alle prijzen. Als PSV wint, is de Eindhovense club kampioen. 

Credits
Voor PSV zou dit de 24e landstitel in de clubhistorie zijn. Volgens PSV-watcher Paul Post moet PSV-trainer Phillip Cocu bij een eventueel kampioenschap de credits krijgen. "Hij heeft zich ondanks een slechte seizoensstart niet gek laten maken."

De voorspellingen voor de voetbaltopper PSV-Ajax lopen enorm uiteen. Dat blijkt uit de Facebook-poll van Omroep Brabant. Zo’n 8100 mensen reageerden daarop. Josette voorspelt bijvoorbeeld 1-2. “Ik hoop natuurlijk dat PSV wint, maar vrees dat het hem niet gaat worden...” Ook Jurgen is er bang voor. Hij houdt het op 2-2. Toch zijn er ook supporters die het rooskleuriger inzien. Jacky voorspelt zelfs 6-1. 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.