Actie in strijd tegen drugs: meerdere invallen in Brabant - Omroep Brabant
Video

Actie in strijd tegen drugs: meerdere invallen in Brabant

16 april 2018 om 10:19
nl
De politie heeft maandagochtend onder meer in Odiliapeel, Eindhoven, Den Bosch, Schijndel en Uden invallen gedaan. De invallen in Brabant maken deel uit van een grotere actie in de strijd tegen de synthetische drugscriminaliteit. In totaal viel de politie in het zuiden van het land in zeker veertien panden binnen.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

De actie werd uitgevoerd door in totaal honderd agenten. Er werden zes aanhoudingen verricht. Het is niet duidelijk waar dit precies gebeurde. Ook is onduidelijk wat de politie bij de invallen in onze provincie heeft gevonden.

In Odiliapeel zou het volgens omstanders gaan om een grote hoeveelheid grondstoffen voor synthetische drugs. Er moest een tweede vrachtwagen ter plekke komen om de vaten mee te kunnen nemen. In Uden zou het gaan om een inval bij een autobedrijf. De politie kan maandagochtend nog geen verdere informatie geven. Meer duidelijkheid verwacht ze in de loop van de middag te kunnen geven.  

Wachten op privacy instellingen...

 

In het Limburgse Echt troffen agenten duizenden liters grondstoffen aan. Volgens de politie worden deze vermoedelijk gebruikt voor een toeleverancier. Ook in Zaltbommel (Gelderland) werd een opslag en een lab gevonden.

 Ook in Zaltbommel (Gelderland) werd een opslag en een lab gevonden.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.