Video

PSV-fan Michael van Gerwen: 'Prachtig om tegen Ajax kampioen te worden'

17 april 2018 om 16:13
nl
PSV-fan Michael van Gerwen kon afgelopen weekend niet bij het kampioenschap van PSV zijn. De darter uit Vlijmen speelde zelf op de German Darts Masters in Saarbrücken, maar hij volgde PSV wel en was natuurlijk blij met het eindresultaat. “Het is prachtig om tegen Ajax kampioen te worden.”
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Van Gerwen baalde er naar eigen zeggen wel van dat hij er niet bij kon zijn. “Ik was wel uitgenodigd om naar de huldiging te gaan, maar ik moet prioriteiten stellen. Ik moet me goed voorbereiden op de avonden in Ahoy.” 

Tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Prachtig
‘Mighty Mike’ vertelde aan de vooravond van de Premier League of Darts in Ahoy dat hij wel het radiocommentaar volgde tijdens de wedstrijd. “Het is natuurlijk prachtig om tegen Ajax kampioen te worden, maar uiteindelijk gaat het om de titel en hoe je die wint, dat interesseert me niks.” 

Tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Druk schema
De darter uit Vlijmen had geen neigingen om nog te gaan feesten in Eindhoven. "Ik heb een druk schema achter de rug. Ik heb ook nog een gezin natuurlijk, dus om dan twee avonden de stad in te gaan past niet in mijn schema." 

Van Gerwen had zelf niet zo'n succesvol weekend. Hij verloor in de kwartfinale van de German Darts Masters verrassend van Ian White. 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.