Erotisch warenhuis Miranda opent haar poorten: 600 vierkante meter seksspeeltjes en meer [18+]

20 april 2018 om 20:01
nl
Van dildo tot opblaaspop. Hunkerende mannen en vrouwen kunnen vanaf vrijdagavond alles vinden bij erotisch warenhuis Miranda aan de Geldropseweg in Eindhoven. Onze verslaggever Tom van den Oetelaar was bij de opening en keek zijn ogen uit.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Met 600 vierkante meter prikkelend 'winkelplezier' kunnen mannen en vrouwen hun hart ophalen bij Miranda.nl. Naar eigen zeggen het grootste erotische warenhuis van Europa. Of dat klopt, valt te bezien, maar het wordt in ieder geval wel de grootste winkel in seksspeeltjes van Brabant. Miranda heeft verder een online winkel en filialen in Zeist en Utrecht.

Tekst gaat verder onder het filmpje:

Wachten op privacy instellingen...

De indeling van de winkel is zo opgebouwd dat hoe verder je in de winkel komt, hoe spannender het wordt. Direct bij de ingang is lingerie en ander licht ondergoed te zien. 

Verder gaat het langs een wand volgehangen met dildo's. Van schattige kleintjes tot enorme exemplaren. "Die kun je toch niet kwijt?" vraagt de licht geschrokken verslaggever. "Ja hoor", meldt Peggy geruststellend. "Als je genoeg oefent lukt dat wel hoor." 

Helemaal achterin de winkel is ruimte gemaakt voor allerlei fetish, zeg maar kinky attributen. Zweepjes in allerlei kleuren en lengtes. Een heuse schommel, in vaktermen beter bekend als de 'love-swing'.

Levensecht
Dan zijn er nog afdrukken van kunststofbillen. Bijna levensecht. Peggy: "Hiermee hoef je alleen de ogen te sluiten en je fantasie de vrije loop te laten. Alsof je echt seks hebt."

Waarschijnlijk daarom dat buiten al een kleine schare mensen stond te popelen om binnen te geraken. Vanaf zeven uur konden ze aan hun trekken komen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.