Video

Heldenonthaal voor Tilburg Trappers tijdens feestelijke huldiging

21 april 2018 om 19:04
nl
Tilburg Trappers werd afgelopen vrijdag voor het derde jaar op rij kampioen van de Duitse Oberliga. Dat vraagt natuurlijk om een bijzonder feestje, dus zijn de ijshockeyers zaterdagavond in stijl gehuldigd in het centrum van Tilburg.
Geschreven door

De spelers reden met een prinsenwagen en platte kar vanaf IJssportcentrum Stappegoor door Tilburg. Rond zeven uur kwamen de Trappers aan in het centrum, waar het echte feest kon beginnen. Zaterdagochtend kregen de heren ook al een warm onthaal, maar nu kon er pas echt gefeest worden samen met de fans.

Super druk
Honderden mensen kwamen speciaal voor de Trappers naar het centrum. Er werd gezongen, gesprongen en gefeest. 

Mooie dames
"Mensen, wat is dit mooi. We hebben het gewoon weer gedaan met zijn allen", sprak Ivy van den Heuvel het publiek tijdens de huldiging toe. De speler vergat niet om ook nog een persoonlijk bedankje te doen. "Zonder onze mooie dames was het nooit gelukt natuurlijk." Waarna het publiek en de spelers in een luidkeels 'ahhh' vervielen. 

Dromen
"Voor het derde jaar op rij kampioen. Daar kun je alleen maar van dromen als wethouder sport en loco-burgemeester", aldus Hans Kokke na afloop van de huldiging. 

         [tweet:https://twitter.com/Tilburgtrappers/status/988020753286225921]

"Dit is echt een feestje en ik denk dat het nog lang zo doorgaat. Maar het WK staat ook al voor de deur, dus we moeten maandag wel fit zijn voor de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal." 

Tilburg Trappers-voorzitter Ron van Gestel kreeg de zilveren legpenning van de stad Tilburg overhandigd door loco-burgemeester Hans Kokke. Hij was ontzettend blij. "Dit went echt nooit. Het is een heel speciaal gevoel. Geweldig", zei hij. Van Gestel weet zeker dat dit niet het laatste feestje is van de Trappers. "Wij willen echt verder. Als je drie jaar kampioen wordt in de Oberliga dan moet je zorgen dat je hoger komt. We gaan er alles aan doen om door te groeien."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.