Zeker 20 keer geschoten op woonwagen in Eindhoven, waarschijnlijk met machinegeweer

22 april 2018 om 23:51
nl
Op een woonwagenkamp aan de Welschapsedijk in Eindhoven is zondagavond een woonwagen beschoten. Bij de schietpartij raakte niemand gewond. Volgens de politie zijn er zeker twintig schoten gelost. In een raam zaten twaalf kogelgaten.
Geschreven door

De melding van de schietpartij kwam rond halftwaalf 's avonds binnen. Er rukte veel politie in kogelwerende vesten uit na de melding, maar er werd niemand aangehouden. De bewoner, die tijdens de schietpartij in de woonwagen lag te slapen, kwam met de schrik vrij.

Wachten op privacy instellingen...

Raam vernield

De politie heeft zondagnacht en maandag sporen- en buurtonderzoek gedaan op het terrein. Ook wordt er onderzocht of er bruikbare camerabeelden zijn. De recherche gaat ervan uit dat de woonwagen is beschoten met een automatisch vuurwapen. 

Er is nog geen duidelijkheid over een mogelijke aanleiding. "Wij onderzoeken of er bijvoorbeeld conflicten zijn die deze actie kunnen verklaren”, zegt een woordvoerder van het rechercheteam.  

Een mogelijke aanwijzing naar de dader(s) is een grijze Audi, die door een getuige zou zijn gezien rond te tijd van de schietpartij. 

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.