Video

Bewoner beschoten woonwagen denkt aan wraakactie: ‘Tijdens kampioensduel PSV zijn klappen gevallen'

23 april 2018 om 08:05
nl
De bewoner van een woonwagen die zondagavond werd doorzeefd met kogels denkt dat de beschieting een wraakactie is. Dat zegt hij tegen Omroep Brabant: “We hebben klappen uitgedeeld tijdens het kampioensduel van PSV. Die mensen zijn nu kwaad.”
Profielfoto van der Valk Tobias van
Geschreven door
der Valk Tobias van

De woonwagen staat in een woonwagenkampje aan Welschapsedijk in Eindhoven. De bewoner, Jan Dielessen, was in de woonwagen toen de schoten werden gelost. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond. “Het was binnen een scheet gebeurd. Ik hoorde de schoten en toen ik ging kijken zag ik de kogelgaten. Het waren er iets van zeventien. Er zijn kogels aan de andere kant van de wagen weer uit gekomen.” 

'Normaal liggen mijn kleinkinderen hier'

Hoewel hij flink is geschrokken, is er ook opluchting: “Normaal liggen mijn kleinkinderen hier op de grond of bank. Dan waren de apen echt zuur geweest.”

De man vermoedt dat de beschieting een wraakactie is na een vechtpartij. “Dat is verkeerd afgelopen. Maar dit is gewoon een laffe streek. Dit doe je niet, niet in mijn wagen bij mijn kinderen. Ze moeten maar gewoon naar mijn wagen komen, dan kunnen we het uitpraten.”

 

 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.