Er komt nu ook een escape room voor honden (en hun baasjes)

25 april 2018 om 13:26
nl
Samen met je hond puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren. Het kan binnenkort in de escape room voor honden tijdens Animal Event op Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het is een primeur voor Nederland.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

Vier speciale thematenten maken onderdeel uit van het ontsnappingsspel. De ruimtes staan in het teken van hondenvoer. Zo kom je in de eerste tent alles te weten over de grondstoffen. De vierde en laatste tent speelt zich thuis af, waar de hondenbrokken worden opgeborgen.

De honden en hun baasjes gaan van ruimte naar ruimte door samen puzzels op te lossen. Zo moeten de dieren bijvoorbeeld rondsnuffelen in bakken en in kastjes om snoepjes te vinden.

Brabant meest populair
De bedenkers van de escape room voor honden vinden Brabant de provincie bij uitstek om een nieuwe ontsnapkamer te testen. Want met 79 verschillende escape rooms heeft Brabant de meeste van alle provincies.

Voorlopig komt de escape room er slechts tijdelijk, op 4, 5 en 6 mei tijdens Animal Event. Bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek wordt het ontsnappingsspel die dagen opgebouwd.

 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.