Student (20) van Fontys Eindhoven overlijdt na val van gebouw in Bangkok

30 april 2018 om 12:12
nl
Een 20-jarige student van Fontys Eindhoven is zondagnacht in Bangkok overleden na een val van een gebouw. De van oorsprong Limburgse Rik zou iemand hebben leren kennen tijdens het uitgaan en met haar naar een appartementencomplex zijn gegaan.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Volgens Thaise media vertelde de transseksueel Phimonphat K. (37) aan de politie dat ze Rik had ontmoet in een pub op de Khao San Road op zondagavond. Ze nodigde hem uit om mee te gaan naar haar kamer op de vijfde verdieping. Volgens haar is de Nederlander van het balkon gevallen, terwijl zij op het toilet was. 

Student
De man studeerde bedrijfskunde aan de Fontys en werkte bij een filiaal van Rabobank in Eindhoven. Volgens zijn LinkedIn-pagina vertrok Rik op 22 april met een groep andere studenten naar Hongkong voor een studiereis. 

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt inderdaad dat er een 20-jarige Nederlander in Bangkok is overleden na een val van het balkon, maar kan verder niets zeggen over het voorval. 

Vader
De vader van Rik heeft het verhaal nog niet uit officiële bron vernomen, maar bevestigt tegenover de Limburgse omroep L1 dat zijn zoon in Thailand op vakantie is. Via social media heeft hij de berichten over het ongeluk wel al gelezen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.