Video

Plafond Zeeman komt naar beneden door lekkende hennepkwekerij bovenbuurman [VIDEO]

3 mei 2018 om 08:53
nl
Een hennepkwekerij boven de Zeeman aan de Hoofdstraat in Kaatsheuvel heeft de complete winkelvloer onder water gezet. Waarschijnlijk is er iets fout gegaan met de watertoevoer van de plantage. Delen van het plafond zijn naar beneden gekomen. De schade voor het bedrijf loopt in de duizenden euro's.
Profielfoto van Audrey Verhagen
Geschreven door
Audrey Verhagen

Vanochtend rond half acht kreeg de meldkamer een seintje. Het water kwam via de ingang naar buiten gelopen. Binnen sijpelde het water langs de muren. De brandweer en politie ontdekten al snel de oorzaak van de wateroverlast; op de twee verdiepingen boven de winkel stonden zo'n driehonderd wietplanten. Ze hebben meteen de elektriciteit afgesloten. In de winkel is het een ravage. Overal liggen witte plafondplaten op de vloer. 

 

De twee verdiepingen zijn niet bewoond. De winkel heeft veel schade en blijft donderdag heel de dag gesloten. Wanneer de winkel zijn deuren weer opent voor het publiek is nog niet bekend. Een gespecialiseerd bedrijf zal de hennepkwekerij opruimen. Er is nog niemand aangehouden. 

 

Wachten op privacy instellingen...

Alle planten zijn direct afgevoerd en samen met alle kweekmaterialen vernietigd. De burgemeester van Loon op Zand bekijkt de mogelijkheden om de bovenwoningen te sluiten. 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.