Video

Verkeersruzie leidt tot ongeval, camper rijdt tegen vangrail en vliegt eroverheen

6 mei 2018 om 09:05
nl
Een verkeersruzie heeft zaterdagavond geleid tot een ongeval op de A58 bij Breda. Een camper reed rond halfzeven tegen de vangrail en vloog er vervolgens overheen. De 58-jarige bestuurder van de camper raakte gewond. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Roxanne Hazenberg
Geschreven door

De twee weggebruikers haalden elkaar op de snelweg steeds in. De automobilist trapte vervolgens op de rem waardoor de camper moest uitwijken. Die kwam in een slip en botste tegen de vangrail. De automobilist krijgt een proces-verbaal, laat de politie zondag weten. 

Het ongeluk gebeurde tussen Bavel en Ulvenhout. Uiteindelijk bleef de camper met de twee voorwielen op de vangrail staan en met de achterbanden op het talud. 

De tekst gaat door onder de video.


Kijkersfile
De hulpverlening kwam pas laat op gang omdat in eerste instantie gedacht werd dat de camper bij Princeville zou staan, een aantal kilometer verderop. De bestuurder is na onderzoek in de ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft de camper eerst gestabiliseerd waarna een takelwagen het voertuig van de vangrail haalde.

De vangrail is ernstig beschadigd en moest gerepareerd worden. Vanwege het ongeluk ontstond een kijkersfile in beide richtingen.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.