Vrouw wil helpen bij ongeluk en wordt zelf aangereden in Sprang-Capelle

5 mei 2018 om 22:23 • Aangepast 20 november 2020 om 19:02
nl
Een 43-jarige vrouw die wilde helpen bij een ongeluk op de A59 bij Sprang-Capelle is zaterdagavond zelf aangereden. Ze liep beenletsel op en werd naar een ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Jan de Vries
Geschreven door
Jan de Vries

Een automobiliste moest rond halftien op de A59 plotseling remmen omdat er een ree op de weg stond. De auto van de vrouw raakte daarbij in een slip en belandde tegen de vangrail. Een passerende auto stopte om hulp te verlenen. Een man en vrouw stapten uit, waarna de vrouw werd aangereden.  

De automobilist ging er daarna vandoor. Volgens ooggetuigen reed de bestuurder in een grijze Mercedes of Audi. De politie is nog op zoek naar deze bestuurder en vraagt hem of haar zichzelf te melden. 
[video:2721155]
Hulp verlenen
Bij het ongeluk stopten meerdere automobilisten om hulp te verlenen. Andere automobilisten reden echter met hoge snelheid langs het ongeluk, hierbij is ook een stilstaande auto beschadigd. Ook deze bestuurder is doorgereden. Een chauffeur parkeerde zijn vrachtwagen op de weg zodat de betrokkenen veilig konden wachten op de hulpdiensten. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.