Man ernstig gewond als hij met arm komt vast te zitten onder roldeur van Theater aan de Parade

11 mei 2018 om 07:41
nl
Een dakloze man uit Den Bosch is vrijdagochtend rond drie uur zwaargewond geraakt, nadat hij met zijn hand klem kwam te zitten onder een roldeur bij het Theater aan de Parade in Den Bosch. Voorbijgangers hoorden de man heel hard schreeuwen. Toen ze dichterbij kwamen, zagen ze dat hij klem zat onder de roldeur van het laaddock. Hij had toen al veel bloed verloren.
Profielfoto van Audrey Verhagen
Geschreven door
Audrey Verhagen

De man (53) zou via de zijkant van het theater naar binnen zijn gegaan. Het alarm zou toen al zijn ingeschakeld. Hij kwam met zijn arm vast te zitten onder een roldeur van het laaddock voor decorstukken. Mogelijk is ook zijn hoofd klem komen te zitten. De brandweer heeft de man bevrijd door de roldeur met zwaar gereedschap omhoog te lichten. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De man had zelf zijn bloedende arm al afgekneld met zijn broekriem. In de ambulance braakte hij bloed op. Bronnen noemen de toestand van de man 'zorgelijk'. De politie gaat er niet vanuit dat de man in wilde breken. "We denken dat hij eerder een beschut plekje zocht en kort daarna klem is komen te zitten. Hoe dat kon gebeuren, onderzoeken we nog", aldus politiewoordvoerder Bart Vaessen. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.