Video

Man steelt portemonnee van vrouw, wie herkent hem?

14 mei 2018 om 18:00
nl
Tijdens het boodschappen doen je winkelwagentje met tas een paar seconden uit het oog verliezen kan tegenwoordig niet meer. Dat bleek wel weer in Oirschot. Een vrouw was even niet in de buurt van haar wagen, een dief maakte daar dankbaar gebruik van. De portemonnee werd vlug uit haar tas gepakt, later werd er pinpasfraude gepleegd met haar pas. Beelden zijn te zien in het opsporingsprogramma Bureau Brabant.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

De vrouw kwam er al snel achter dat haar portemonnee verdwenen was, maar de dader heeft ze niet gezien. De dief staat wel op beeld, net als het moment dat de portemonnee uit de tas wordt gehaald. Ook de man die de pinpasfraude pleegt bij een pinautomaat is duidelijk op beeld te zien.

Gewapende overval Oosterhout

In Bureau Brabant zit ook een item over een gewapende overal op een brillenzaak aan de Arendstraat in Oosterhout . De politie is op zoek naar een man die in de zaak meerdere brillen heeft gestolen en tijdens het vluchten een vuurwapen op een medewerker heeft gericht. De dader ging er vervolgens vandoor op een scooter.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.