Het is Pinksteren! Omroep Brabant 12 uur lang vanaf de Meimarkt in Tilburg - Omroep Brabant

Het is Pinksteren! Omroep Brabant 12 uur lang vanaf de Meimarkt in Tilburg

19 mei 2018 om 13:31
nl
Omroep Brabant deed dit weekeinde rechtstreeks radioverslag van de Meimarkt in Tilburg. Vanuit voormalig café Stout komen artiesten, verzamelaars, koopjesjagers en nachtelijke stappers aan het woord. De marathon-uitzending startte zaterdag om middernacht en gaat door tot zondagmiddag twaalf uur.
Profielfoto van Frits van Otterdijk
Geschreven door
Frits van Otterdijk

De Meimarkt is in Tilburg al jaren een begrip. Honderdduizend bezoekers snuffelen door het centrum om op zoek te gaan naar allerlei prullaria. Omroep Brabant haakte daar met een levendig programma bij aan. 

Presentatoren Eefke Boelhouwers, Hubert Mol en Kristian Westerveld ontvingen in hun mobiele studio diverse gasten. Onder hen Mercy John, Corry Konings, René Schuurmans en Arijan van Bavel.

Wachten op privacy instellingen...

'Grand Café'
Eefke Boelhouwers, vooraf: “We toveren de studio in Tilburg om tot een Grand Café. Guus Meeuwis zal de uitzending aftrappen. Daarna volgen er nog een heleboel gasten onder wie Hind Hakki, de voormalige nachtburgemeester Wilbert van Herwijnen en wethouder Erik de Ridder. En natuurlijk is er veel ruimte voor live-muziek van onder meer Simon Keats, The Moods, Twan Lijten, Verstappen, Ferdi Lancee en Dieter van der Westen.”

Wachten op privacy instellingen...

Lekker Weekend
Het live-programma sleurt je letterlijk de nacht door. Om negen uur in de ochtend begroette Hilde de Bresser met het weekendprogramma ‘Lekker Weekend’ de vroege vogels op de Meimarkt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.