Drugslab gevonden in loods Berghem waar brand uitbrak, eigenaar in ziekenhuis na inademen rook

25 mei 2018 om 05:49
nl
In de loods in Berghem waar donderdagavond laat brand uitbrak, zat inderdaad een drugslab. Dit bevestigt een woordvoerder van de politie vrijdagochtend. De loods stond vol met chemicaliën, zo maakte de politie donderdagavond bekend. Toen sprak ze al het vermoeden uit dat er sprake was van een drugslab. Het is nog niet duidelijk hoe groot het lab is.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Vrijdagochtend wanneer alles is afgekoeld gaat de politie verder met onderzoek in de loods aan de Koolzaadweg. Dan beginnen experts ook met de ontmanteling van het lab. 

De politie verwacht hier een groot deel van de dag mee bezig te zijn.

Wachten op privacy instellingen...

In de omgeving van de loods was donderdagavond flink wat rook te zien. Ook was er sprake van een chemische lucht. Uit voorzorg werd een gebied rond de loods afgezet. Een man die de giftige rook had ingeademd, is donderdagavond naar het ziekenhuis gebracht. 

Daar ligt hij volgens een woordvoerder van de politie nog. Het gaat om de eigenaar (37) van de loods. Of hij betrokken is bij het drugslab moet uit verder onderzoek blijken.

 

Wachten op privacy instellingen...

Specialisten van de politie kwamen naar Berghem om de boel te onderzoeken. Uit dat onderzoek is gebleken dat er inderdaad sprake is van een drugslab. 

 

Wachten op privacy instellingen...

Het is niet duidelijk hoe de brand rond half elf donderdagavond is ontstaan. De brandweer had het vuur snel onder controle.

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.