Video

Dode man (29) gevonden in zwembad achter boerderij in Milheeze, andere man zwaargewond

27 mei 2018 om 13:39
nl
In een zwembad achter een boerderij aan de Peeldijk in Milheeze is zondagmorgen een dode man gevonden. Het gaat om een 29-jarige man uit Milheeze. Aan de andere kant van de boerderij werd een zwaargewonde man aangetroffen.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Hij is aan het begin van de middag in kritieke toestand met een traumaheli naar een ziekenhuis gebracht. De twee mannen waren zaterdagavond met twee andere mannen op bezoek in de boerderij. De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf of een ongeluk.

De zoon van de hoofdbewoner van de boerderij sloeg zondagmorgen alarm toen hij iemand in het zwembad zag liggen. Tegen één uur 's middags werd officieel gemeld dat er een persoon te water was geraakt. Hulpinstanties hebben hem uit het bad gehaald. Ze konden niets meer voor hem betekenen.

Wachten op privacy instellingen...


Bezoek
Het is niet duidelijk waarom het viertal op bezoek was in Milheeze.

Na de melding van de vondst van de man werden direct diverse ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Ook de politie, onder wie mensen van de technische recherche, en de brandweer werden ingeschakeld. De politie heeft de omgeving rondom de boerderij afgezet als 'plaats delict'.

Wachten op privacy instellingen...

 

 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!