Man valt vijf meter naar beneden op industrieterrein Moerdijk, traumahelikopter is aanwezig

28 mei 2018 om 15:25
nl
Een van de medewerkers van energiebedrijf BMC uit Moerdijk is maandagmiddag vijf meter naar beneden gevallen en op een roostervloer terecht gekomen. Er werd op dat moment aan de ketel gewerkt. De medewerker is naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

Op een filmpje van wijkagent Larissa van Helten is te zien hoe de traumahelikopter landt op het industrieterrein in Moerdijk. De man werkt bij het energiebedrijf aan de middenweg. 

Het slachtoffer is vijf meter naar beneden gevallen en was daardoor enige tijd buiten bewustzijn. Ondertussen zou hij weer aanspreekbaar zijn. Ondanks dat de traumahelikopter is geland, is de man toch met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met de medewerker gaat, is niet bekend. 

 

Wachten op privacy instellingen...

 In een reactie laat het energiebedrijf weten dat het samen met de arbeidsinspectie het ongeluk gaat onderzoeken. "BMC Moerdijk wil ook graag weten hoe dit kon gebeuren hoe het kan worden voorkomen", staat in een persverklaring. Uiteraard hoopt directeur De Regt dat de medewerker er weer helemaal bovenop komt. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.