Wie kent deze man? Politie zet foto online, maar wil niet zeggen wat hij gedaan heeft

5 juni 2018 om 12:17
nl
Wie herkent deze man? Met die woorden heeft de Tilburgse politie een foto online gezet met daarop een blanke man op de fiets. Hij heeft een baard en draagt een zwarte broek, een zwart shirt, zwart petje en zwarte zonnebril. De politie wil niet zeggen waar de man voor gezocht wordt, maar het signalement komt overeen met dat van een man die gezocht wordt voor een aanval met een mes in Tilburg.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Het gebeurt niet vaak dat de politie mogelijke daders zo duidelijk in beeld brengt. "We doen dit na overleg met de officier van justitie", aldus een politiewoordvoerder.

Een dag eerder verspreidde de politie een signalement van een man die exact hetzelfde gekleed was als de man op de foto. De mogelijke dader is 30 tot 35 jaar oud, tussen de 1,80 m en 1,85 meter lang en is gespierd.

Hij zou zondag een 48-jarige vrouw uit Tilburg op het Slingepad in de wijk De Blaak aangevallen hebben met een mes. Ze werd door hem naar de grond gewerkt. Het slachtoffer schreeuwde hard om hulp waarna haar belager er op een fiets vandoor ging. 

Hij heeft niets meegenomen. De handtas van de vrouw lag nog op de grond. De recherche onderzoekt de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!