Politie zoekt derde verdachte na schietpartij Best

5 juni 2018 om 13:05
nl
De politie is op zoek naar een derde betrokkene bij de schietpartij van maandagavond in Best. Ze denkt te weten wie deze man is, maar is hier nog niet helemaal zeker over. Ook is nog onbekend of de man gewond is geraakt bij de schietpartij.
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

De gevluchte man ging er samen met een 30-jarige man in een auto vandoor. Deze auto werd later in de Prof. Titus Brandsmastraat gevonden. De auto is meegenomen voor onderzoek. De 30-jarige man werd zwaargewond in diezelfde straat gevonden en werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. 

Lees ook: Buurtbewoners geschrokken na weer een schietpartij in Best, 'Hier spelen veel kinderen'

Op verschillende plekken deed de politie onderzoek en vond daarbij meerdere vuurwapens. Deze zijn meegenomen voor onderzoek. Het kan zijn dat deze wapens bij de schietpartij zijn gebruikt. 

Ruzie
De politie weet nu dat er in de woning aan de Melde een ruzie is geweest, waarbij uiteindelijk schoten zijn gelost. Hierbij raakten twee mannen gewond. Nu blijkt dat er ook nog een derde verdachte bij betrokken was. Er is nog geruime tijd gezocht naar deze man, maar zonder resultaat. 

De 36-jarige bewoner van het huis aan de Melde kon na behandeling het ziekenhuis verlaten. Hij is aangehouden en zit vast. De andere man is ook aangehouden, maar ligt nog wel in het ziekenhuis. Hij raakte ernstig gewond aan zijn arm.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!