Mannen treiteren agenten tijdens verkeerscontrole, vier arrestaties - Omroep Brabant

Mannen treiteren agenten tijdens verkeerscontrole, vier arrestaties

8 juni 2018 om 10:25
nl
Een aantal mensen heeft de politie donderdagavond bedreigd tijdens een verkeerscontrole bij het Westerpark in Tilburg. Vanuit de groep werden agenten beledigd. Vier raddraaiers (18, 21, 32 en 42 jaar) zijn opgepakt. Bij de controle was ook de Belastingdienst betrokken.
Geschreven door

Volgens een omstander moest de politie een linie vormen om de amokmakers van de controleplaats te verwijderen. De mannen werden in de boeien geslagen vanwege belediging en verstoring van de openbare orde. 

Waarom de groep lastig deed, is niet bekend.

Veel verkeersdeelnemers werden tussen 13.30 uur en 21.00 uur aan de verkeerscontrole onderworpen. Hierbij werden er verschillende boetes uitgeschreven voor onder meer het niet dragen van de autogordel, een mobiele telefoon vasthouden tijdens het rijden, het vervoeren van een kind zonder kinderzitje, het rijden zonder helm, het rijden over de busbaan en het niet kunnen tonen van een geldig rijbewijs.

Tijdens de controle nam de Belastingdienst tien voertuigen in beslag. In totaal werd er een bedrag van bijna 14.500 euro aan openstaande betalingen geïnd en 18.000 euro aan autoheffingen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.