Merel is een van de verleidsters in Temptation Island: 'Ik stook niet in relaties' - Omroep Brabant
Video

Merel is een van de verleidsters in Temptation Island: 'Ik stook niet in relaties'

8 juni 2018 om 08:50
nl
Merel uit Uden is een van de verleidsters in het programma Temptation Island VIPS, waarin relaties eens flink worden getest. Ze heeft vooral positieve reacties gehad op haar optreden in het programma waarvan donderdagavond de eerste aflevering te zien was. Dit seizoen kent in tegenstelling tot eerder seizoenen bekende Nederlanders als deelnemers. Temptation Island is alleen te zien via Videoland.
Geschreven door

Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé, Ruud en Rowena uit Utopia, Niels en Rosanna uit een eerder seizoen en het onbekende koppel Stefano en Gelina gaan de ultieme relatietest aan. Merel gaat proberen de mannen te verleiden. "Het was super om mee te maken", vertelt Merel. "Ik had eerst mijn twijfels om mee te doen, want het is een risico om mee te doen aan zo'n programma. Je kunt er heel negatief uitkomen."

Wachten op privacy instellingen...


Bekend gezicht
Aan het einde van de eerste aflevering was te zien dat er een bekend gezicht mee gaat doen in dit seizoen. Niemand minder dan Bredanaar Alex Maas, de verleider die al eerder voor veel ophef zorgde toen hij Rosanna wist te verleiden. Met de bekende zin 'Ik ga vieze dingen doen met je meisje', keert hij terug om Niels de stuipen op het lijf te jagen. 

Positieve reacties
Donderdagavond was de eerste aflevering op Videoland te zien. Tot haar verrassing heeft de 20-jarige Merel tot nu toe alleen maar positieve reacties gekregen. "Ik heb al veel reacties gehad en die waren vooral positief. Mijn vrienden zeggen dat ik mezelf ben, maar iets meer probeer op te vallen." 

Negatieve reacties heeft ze nog niet gehad en daar is ze ook niet bang voor. "Ik ben niet bang om als slettebak over te komen. Mensen hebben toch wel een oordeel, wat je ook doet. Ik laat het gewoon over me heenkomen."

Wachten op privacy instellingen...


Tactiek
Of één van de VIPS in de fout gaat, mag Merel nog niet zeggen. Maar wel iets over haar tactiek. "Ik ben niet iemand die in een relaties stookt, daar ben ik ook niet goed in. Ik heb het gewoon op me af laten komen. Maar het is zeker de moeite waard om te gaan kijken."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.