Frans Bauer zet bus op stelten en neemt collega-zangers op de hak in het Engels en Italiaans

8 juni 2018 om 13:18
nl
De rondreis met zijn fans door Spanje bevalt Frans Bauer prima. Hij zet de hele bus op stelten, blijkt uit een filmpje dat een vrolijk zwaaiende en zingende Frans op Instagram heeft gezet. In een ander filmpje neemt de zanger zijn Nederlandse collega-zangers op de hak. "Ik zie veel collega's Engels brallen en schrijven, dus ik doe ook mee met de trend," aldus de zanger die in steenkolenengels het Engels en Nederlands mengt.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Beide filmpjes zijn in de bus opgenomen. In het ene filmpje met zijn fans staan Frans en zijn vrouw Mariska in het gangpad, terwijl de hele bus 'Het leven is een spel' zingt. "Hee, hoppakee. Hij gaat lekkerrrr", roept de zanger.

Wachten op privacy instellingen...

In een ander filmpje dat is opgenomen als Bauer en zijn fans op weg zijn naar een hotel aan de Costa Brava zien we hem Engels en Italiaans spreken. "Hello fans, I am speaking English now, because a lot of singers and zangeressen are doing the same. I do not know why but they put messages out in the open. We are now driving with the buschauffeur with 200 fans in the bus", vertelt Frans, terwijl hij afsluit met het Italiaanse vaarwel: "Arrivederci." 

Wachten op privacy instellingen...

 

De zanger kreeg eerder deze week in Spanje een gouden plaat uit handen van zijn broer. 

Eerder ging Bauer met zijn fans naar Wenen en Zuid-Frankrijk. Dit jaar is hij van 4 tot en met 11 juni aan de Spaanse Costa Brava.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!