Twee kittens gedumpt in container vol puin: ‘Ongelooflijk, wie doet zoiets?’

8 juni 2018 om 13:24
nl
Patricia Diepbrink uit Riel kon donderdagochtend haar oren niet geloven toen ze samen met haar kinderen door Goirle liep. Vanuit een container met puin klonk gemiauw. “Ik heb even gewacht en toen hoorde ik het geluid weer”, vertelt Diepbrink.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De Rielse opende de container en zocht tussen het puin. “Daar zaten twee kittens van amper drie weken. We hebben nog een paar uur gewacht of de moeder nog terug zou komen, maar dat gebeurde niet.” 

Diepbrink haalde de kittens uit de container en nam de beestjes mee naar huis. Diepbrink: “Bij een dierenarts kon ik speciale kittenmelk kopen. Om de twee uur hebben we ze melk gegeven, ook afgelopen nacht.”

Dierenliefhebster
De woede van de dierenliefhebster klinkt door in haar stem. “Ongelooflijk, wie doet zoiets? Ik heb mijn kinderen altijd verteld dat je goed voor dieren moet zorgen. Het is onvoorstelbaar dat iemand dat doet.”

Vrijdagmiddag kijkt een dierenarts nog naar de kittens. “We hebben al besloten om een van de kittens te houden", zegt Patricia. Inmiddels hebben de kinderen in het gezin ze een naam gegeven: Ursula en Muis. Muis blijft bij ons en Ursula gaat naar de overburen.” 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!