Best Kept Secret sluit af met LCD Soundsystem en zonovergoten zondag [FOTO'S]

10 juni 2018 om 23:57
nl
In een zonovergoten Hilvarenbeek genoten zondag duizenden muziekliefhebbers van de laatste dag van Best Kept Secret.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Wat was het hoogtepunt? “Dat het zo’n lekker rustige editie was. Dat er geen bijzonderheden zijn te melden wat dat betreft, zodat je lekker kon genieten van alle goede muziek,” vertelt Roosmarijn Reijmer van Friendly Fire, de organisatie achter Best Kept Secret Festival.

Een ander hoogtepunt volgens de organisatie: het aandeel vrouwelijke artiesten van dit jaar. Reijmer: “Een eervolle vermelding voor al die vrouwen. Het was een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Dat is puur toeval! Er waren zoveel toffe vrouwen te krijgen, zoals Sudan Archives.”

Het festival op het terrein van Beekse Bergen beleefde dit weekend de zesde editie en sloot af met LCD Soundsystem. Arctic Monkeys uit Engeland was op vrijdag de topact en het Amerikaanse The National op zaterdag. 

Een andere act uit Engeland mocht zondag op veel interesse en enthousiasme rekenen. Steve Davis, sinds jaar en dag bekend als voormalig wereldkampioen snooker, had zijn keu thuisgelaten. De tas met technoplaten was wel meegekomen naar Brabant.

Wachten op privacy instellingen...

 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.