Je moet kiezen volgend jaar: Pinkpop en Best Kept Secret in hetzelfde weekend

11 juni 2018 om 16:05
nl
Best Kept Secret wordt komend jaar in het pinksterweekend gehouden, waardoor het festival in hetzelfde weekend valt als Pinkpop. Dat laat de organisatie van het festival in Hilvarenbeek maandag weten.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Dinsdag, om twaalf uur ’s middags om precies te zijn, start de verkoop van de zogeheten Early Bird-weekendtickets. Ze kosten 145 euro. Het is nog niet duidelijk wanneer de verkoop van de dagkaarten begint.

Wachten op privacy instellingen...

Concurreren met Pinkpop?
Volgend jaar vindt in het weekend van 9, 10 en 11 juni ook de vijftigste editie van Pinkpop plaats. Naar verwachting wil de organisatie van het jubilerende festival met een flinke line-up imponeren in Landgraaf.

Best Kept Secret-directeur Robert Swarts legt in een interview met 3voor12 uit waarom het festival vasthoudt aan de planning. Swarts stelt onder meer dat het festival moeite heeft ‘goede acts te vinden in het middenkader’ als het festival later in het jaar plaatsvindt. Bovendien is hij niet bang dat Best Kept Secret te veel met Pinkpop gaat concurreren.

Best Kept Secret dit jaar
Het festival op het terrein van Beekse Bergen beleefde dit weekend de zesde editie en sloot af met LCD Soundsystem. Arctic Monkeys uit Engeland was op vrijdag de topact en het Amerikaanse The National op zaterdag.

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.