Een Bossche Bol en Portugal-Spanje: speel de WK Quiz

15 juni 2018 om 11:48
nl
Is het WK zonder Nederland saai? Nee hoor. Speel onze WK Quiz maar eens en dan zul je merken dat wij Brabanders genoeg gemeen hebben met de deelnemende landen. Vrijdag staan Portugal en Spanje centraal. Zij spelen tegen elkaar om acht uur.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer


Wachten op privacy instellingen...

Toevoeging van de ambassadeur van Portugal, Paul Post (journalist Omroep Brabant):

Paul Post, bekend als PSV-watcher, is op dit WK ambassadeur voor Portugal bij Omroep Brabant. Hij laat op onze radiozender blijken waarom Portugal zijn steun verdient: "Het is een prettig vakantieland en ik ben een echte 'Ronaldisto'. Sommigen vinden Cristiano Ronaldo een aansteller, maar hij is echt een vriendelijke, sociale jongen. Zolang hij zo investeert in zichzelf om een nog betere voetballer te worden, mag hij van mij pronken met zijn spierballen en kapsel." Post voorspelt een 'saai potje' want het is immers de eerste wedstrijd in de voorronde: 0-0.   

Toevoeging van de ambassadeur van Spanje, Nicky Opheij (de mooiste dame van Brabant):

Nicky Opheij was Miss Nederland 2017 en doet modellenwerk. Zij houdt van Spanje om het mooie weer, de prachtige taal en het lekkere eten. "Hebben ze de bondscoach een dag voor het WK ontslagen? Nou dan zal hij wel niet goed genoeg zijn, haha. Ik zou er zelf als speler wel van in de stress schieten. Maar Spanje is het betere team en gaat sowieso deze wedstrijd winnen." Opheij houdt het op 1-0 voor Spanje. 

Ze kregen geen van beide gelijk. Het werd 3-3. Ronaldo was dé man van de wedstrijd met een hattrick, dus dat is een meevallertje voor de Rondaldisto's van deze wereld.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!