PSV heeft Denzel Dumfries binnen: 'Ik wil gaan vlammen'

19 juni 2018 om 17:04
nl
Verdediger Denzel Dumfries heeft dinsdag een contract voor vijf seizoenen getekend bij PSV. De regerend landskampioen uit Eindhoven was eerder al akkoord met Heerenveen, maar moest nog tot een overeenkomst komen met de speler.
Geschreven door

De transfer van Dumfries werd al een aantal weken verwacht. De 22-jarige verdediger zal naar verluidt voor ongeveer 5,5 miljoen euro verhuizen naar Eindhoven. 

Dumfries was het afgelopen seizoen een van de sterkhouders bij Heerenveen. Hij speelde 35 wedstrijden voor de Friezen, waarin hij vier keer scoorde en zeven assists gaf. 

De tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

'Ik voel me fantastisch'
"Ik heb een fantastisch jaar gekend bij Heerenveen, maar het plaatje dat PSV schetste klopte”, aldus Dumfries op de website van zijn nieuwe werkgever. "IK voel me fantastisch. PSV is een geweldige club met een prachtig stadion, waar in het verleden vele toppers speelden. Dat vond ik al toen ik vroeger naar de club op tv keek."

"Ik heb hard gewerkt om hier te kunnen staan en ga er alles aan doen om te slagen. Wat er van mij verwacht mag worden? Duels van mijn directe tegenstander winnen, dat vind ik gewoon mooi. Die winnaarsmentaliteit wil ik aan de supporters laten zien. Ik wil gaan vlammen.”


Tweede defensieve versterking

Met Dumfries lijkt PSV de verdediging voor volgend seizoen grotendeels op orde te hebben. Eerder haalde de Eindhovenaren al linksback José Angelino al binnen

Dumfries wordt volgende week, op woensdag 27 juni, gepresenteerd aan de pers. Dat is als PSV de eerste training van het nieuwe seizoen afwerkt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.